Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Pensla grönsakernamed olivolja och grilla dem i grillpanna, eller stek i stekpanna. Grönsaker. Mosa potatisen och blanda med äggulor, olivolja, riven parmesan, basilika, salt och svartpeppar
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg medgrönsparris. Grillade limehalvor. Bryt av den grova biten på sparrisen och skala den sedan med en potatisskalare, lägg sedan hälften av sparrisen på varsin torskrygg
När pastan är klar och det är dags att servera så hettar du upp smöret medgrönsakerna, tar fram ett serveringsfat där du blandar upp smöret medgrönsakerna, pastan, basilika, tomaterna, spenaten, basilikan och vänd runt
Sparris. Avsluta med spenaten och basilikan, servera direkt. Vispa äggula med citron och lite salt. Skär av den bruna träiga delen längst ner på sparrisen
Så här långt kan man förbereda dagen innan, förvara grönsakerna i kylskåp tills de ska grillas. Skär av ändarna på sparrisen, koka i lättsaltat vatten några minuter
Grillad oxfilé med madeirasåsPortioner. Låt reducera till hälften, smaka av med salt och vitpeppar, avsluta såsen med smöret och resten av madeiran precis före servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.