Grilladefläskfilé som glazades med en god hickorysås. Till detta gjordes en potatissallad, med färskpotatis, sallladslök, soltorkade tomater, cocktailtomater, oliver, färsk basilika, olivolja, vinäger, svartpeppar, och lite rosa himalayasalt
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Salta och peppra generöst. Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Blanda ihop övriga ingredienser och tillsätt till sist potatis och rödlök
Skiva upp köttet och servera med potatissalladoch nektarinsås. Krydda köttet med salt och peppar. Blanda samman aprikosmarmelad, sweet chilisås, hoisinsås, pressad vitlök, soja och lökpulver
Rulla ihop fläskfilénoch fäst med tandpetare. Skär ett snitt utmed långsidan på fläskfilén. Fläk ut köttet så det ligger platt och banka ut det med en köttklubba
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.