Grillad fisk och skaldjur med saffransdressing
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g zucchini
  • 125 g sockerärtor
  • 1 liten purjolök (ca 100 g)
  • 1 mango
  • 1 papaya
  •  
  • Dressing
  • 1½ msk vitvinsvínäger
  • 25 g)
  • ½ dl olivolja
  • 1 tsk gourmetsalt
  • 1 smulad torkad piri piri
  • 2 msk vispgrädde
  •  
  • Fisk och skaldjur
  • 400 g skinn- och benfri fiskfilé
  • t ex havsaborre
  • aborre eller gös
  • 8-12 babyoctopus (ca 200 g)
  • 8 pilgrimsmusslor
  • 2 msk olivolja
  • 4 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.