Grillad Entrecôte med Hoi-Sinnudlar
Min Receptbank
Min Receptbank
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En i mina ögon i stort sett komplett maträtt med smaker av sött, surt, salt som gifter sig i en skön harmoni. Nu stekte jag köttet så man kan höja rätten ett eller två snäpp till genom att grilla köttet på riktigt.
  • 4 personer
  • 250 g äggnudlar, blötlagda
  • 1 påse wokgrönsaker
  • 200 ml Hoi-Sinsås
  • 4 skivor entrecote 150 g styck
  • salt och peppar
  • 1 dl socker
  • 2 dl ättiksprit
  • 2 dl vatten
  • gari (inlagd ingefära)
  • 1 st färsk gurka, urkärnad och strimlad
  • 1 nypa salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.