Putsa skinkan och lägg i den i det kokande vattnet tillsammans med pepparkornen och lagerbladen. Pudra julskinkan med potatismjöl där griljeringen ska vara så kommer den att sitta där den ska och inte glida av
Blanda äggula, potatismjöl och senap tillgriljering. Räcker till ca 2 kg skinka. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg
Igår stillade jag ett sug som legat och gnagt ett tag. Senapsgriljering 1 färdigkokt skinka 1 ägg el. Sikta över ströbröd och griljera i mitten av ugnen i 10-15 minuter tills skinkan fått fin färg
GRILJERINGTILL FÄRDIGKOKT JULSKINKA. Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Detta räcker till en skinka på 2 kg, är den större så dubbla satsen1 dl ströbröd1 dl senap3 äggextra ströbröd och lite vetemjölSkär bort svålen på skinkan och pudra över lite vetemjöl, blanda sen ingredienserna och smeta på blandningen på skinkan, strö sen över ströbröd och kör in den i ugnen på 200 grader grill, vakta den så att den inte bränns
The post Smakrik senap tillgriljering appeared first on Matochbakverkstan. Om ni undrar vad det är för rött ovanpå griljeringen så ”pyntade” jag med rosépeppar, innan den fick skjuts in i ugnen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.