Att göra sushi hemma är både gott och roligt. Listan på vad du kan ha som topping eller fyllning kan göras mycket lång för att du kan variera dem i det oändliga
Minnsni brunchen jag hade tillsammans med tre tjejkompisar för två veckor sedan. Då villevi äta fräscht, nyttigt och lagom mättande mat som var baserade på fräscha, ekologiska och färgglada matvaror
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Trixet tycker jag är riset, det ska bliklibbigt, men inte för klibbigt för då suger det inte upp soyasåsen
Att vi hade sushikvälli helgen är ingenhemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknadi planerna
Koka upp riset. Häll irisvinäger och blanda tillsrisetblir sval och kladdigt. Placera grönsaker skurna i stavar i ena änden (de ska hamna imitten av rullarna)
Lägg sushibitarna på ett vackert fat i rad. Lägg det i en stor bunke och häll på vatten. Servera sushin med resterande soja och gari samt sojamajonnäs att dippai för de som vill
För några veckor sen köpte vi ett sushi-kiti mataffären och nu var det dags att testa det. Imina rullar hade jag gurka, förvällda morotsstavar som fickmarineralitei sesamolja och en laxbit
Igår gjorde jag något jag aldrigt lyckats med tidigare - jag gjorde sushi. Jag måste allt säga att det var en riktighit och jag är så nöjd med mig själv att jag klarade det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.