½ citron i små skivor Picklad fänkål. 300 g gravadlax i skivor. 20 g dill. 200 g fänkål. Ingredienser För 8 bufféportioner 8 små salladsblad, hjärtsallad
Ugnsbakad laxmed pesto och färskost. Hemligheten stavas ugnstermometer och färsk lax. Det här är en supergod och fantastiskt enkel variant på ugnsbakad lax
*Skär en laxbit i skivor/tärningar el liknande. Fick en liten geting på besök när jag fotade, så det måste luktat gott, hihi (men den blev inte med i ingredienserna iallafall,
Till laxen serverade jag en varm sallad och en kall citrussås med rödlök. Den här laxen som jag gjorde har ett täckeav soltorkade tomater, spenat och fetaost, en riktigt bra kombo
På Långbro bestod salladen av tärningar avSalmalax, på en bädd av spenat och tunt hyvlad fänkål, beströdd med kapris och pressad med en närmast trögflytande dijonvinaigrette
Surfade runt häromdagen på matbloggar och hittade en het röra med äpple, morot ochdill som jag tyckte lät god, och idag blev det av att testa den till lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.