eller tillhör du skaran som är lite rädda och inte riktigt törs prova mat utan kött, om du vill prova så är här inspiration att testa med ett recept som är enkelt, smakrikt och utan konstigheter
Fräs lök, paprika ovh champinjoner i en gryta med lite smör eller olja. Nu ni kommer ännu en vegetarisk rätt och det är en dundergod soppa med en tomatbas
Efter att ha brynt dem ett par minuter per sida i olja på hög värme lade jag upp dem på ett ugnssäkert fat, toppade med skivade stekta champinjoner, tomatskivaoch så riven mozzarella
Fyll champinjonhattar med denna fyllning. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Hacka panchetta och prosciutto, blanda i vitlöken, oregano, paprikapulver och peppra efter smak
Lite av tomatoljan i såsen och avsmakning med salt och peppar. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.