Gratinerad chèvre med valnötter och honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Toppa med nötter och torkad frukt. Lägg osten på bakplåtspapper med olivolja. GRATINERAD CHEVRE MED NÖTTER OCH TORKAD FRUKT 1 chevre skiva (ca 2 cm hög)1 dl hasselnötter1 msk tranbär (torkad aprikos)1 msk honung (agave) Sätt ugnen på 225 grader. Gratinerad chèvre med nötter, aprikos och agave 1 chevre
Blanda hackade soltorkade tomater med oliver och lägg blandningen på avokadohalvorna. Smält smör och blanda med soja, pressad vitlök, salt och svartpeppar
Skär zucchinin i stora kvartar och fräs den gyllene i het olivolja. Har ni inte testat kombinationen avokado-grapefrukt-feta så kan jag meddela att det är en höjdare
Blanda ingredienserna med de skivade äggen. Tärna äpplena ochavokadon. salt och peppar. Blanda en sâs av rapsoljan, saften frân en halv citron, honungen, salt och peppar
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.