Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medanlaxen står i ugnen
Smörj folien och gnid in fisken med salt, både ut och invärtes. Dillsås. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med olivolja och citronsaften från en halv citron
Den här supergoda laxen som badar i en underbar basilikasås får inleda fisksortin. Den här veckan startar som vanligt med ett smarrigt fiskrecept, men den traditionen kommer snart att ändras
Blanda grädden med fond och hackad dill. Dekorera med dill och gräslök. 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra. Relaterat Ingredienser, ca 4 portioner 600 gram laxfilé, jämntjock bit (portionsfiléer går lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.