Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 2 msk fiskfond
Den här supergoda laxen som badar i en underbar basilikasås får inledafisksortin. Den här veckan startar som vanligt med ett smarrigtfiskrecept, men den traditionen kommer snart att ändras
Lägg de tunna skivorna av gravad lax på tallriken. Skär tunnbrödet i åtta trekanter. Stansa två hål i varje tunnbrödsbit och torka dem i ugnen på svag värme tills de är hårda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.