Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv. Blanda chèvre, färskost, honung och peppar och klicka över rödbetorna
Toppa medchèvre skivorna. Låt rödbetorna svalna något innan du skalar dem med händerna. Skala chèvren. Koka rödbetorna i lätt saltat vatten i 20-30 minuter, känn med sticka om de är klara. Gratineringen är klar när chèvren fått fin gyllenbrun färg (2-3 minuter). 200g chèvre (så omogen som möjligt)
) Helt utan anledning, bara för att de anhöriga ville visa lite välvilja, omtanke och säkert ge oss personal ett bevis på att vi gör ett gott arbete med de gamla på vårt vårdboende, fick vi alla personal en julgåva
Lägg chèvre på, akaciahonung och sedan några kvistar färsk timjan. Till det några skivor serranoskinka, avokado och sallad med dressing av olivolja, balsamicovinäger och italiensk salladskrydda
En varm macka av rang. Dessutom snabbmat. 1 cm skiva chevre per portionoch en toastskivalite flytande honung+blandad salladrödlökkörsbärstomaterpinjenötter - eller som här rostade solrosfrönKokta rödbetor (överkurs - men gott
Blanda honung och vinäger smaka av med salt och peppar, jag brukar använda peppar från kvarn. Droppa över lite vingrette och toppa med några pinjenötter
Lägg osten på bakplåtspapper med olivolja. Toppa med nötter och torkad frukt. GRATINERAD CHEVRE MED NÖTTER OCH TORKAD FRUKT 1 chevre skiva (ca 2 cm hög)1 dl hasselnötter1 msk tranbär (torkad aprikos)1 msk honung (agave) Sätt ugnen på 225 grader. Gratineradchèvremed nötter, aprikos och agave 1 chevre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.