Gratineradblomkål. Lägg blomkålen i en ugnsfast form, och fördela champinjonstuvningen över. 1 blomkålshuvud. Koka blomkålen 5-10 minuter och låt den ånga av väl. Relaterade 1 blomkålshuvud 100 g champinjoner
Den här gratineradeblomkålen tillkom nyligen under såna omständigheter. Förväll blomkålsbuketterna några minuter i lättsaltat vatten och låt rinna av väl
Rensa blomkålen och bryt i mindre buketter. Smörj en ugnssäker form och fördela blomkålsbuketterna. Gratinera blomkålen i mitten av ugnen i 15 minuter. 1 blomkålshuvud
Skiva baconet. Fräs baconet i en stekpanna på medelvärme tills det blir knaprigt. 1 pkt bacon. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningen på förpackningen
Jag är så ledsen att jag inte skrev något på bloggen igår, men jag tänkte att om jag ger er receptet på mina blomkåls pannkakor så kanske ni har överseende med detta
Strimla baconet och stek tills det börjar ta färg och tillsätt sedan schalottenlök och vitlök. Stek på medium värme tills löken mjuknat och baconet fått färg
Servera kasslern till den gratineradeblomkålen. Dela blomkålen i buketter och förväll i lättsaltat vatten, ca 3 minuter. Bred såsen över blomkålen och gratinera i mitten av ugnen, ca 10 minuter. 1 st blomkålshuvud
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.