Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléenoch lägg i ugnsform. Salta och peppra. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
Smält smöret och blanda det med honung och soja. Extra gott blir det medmajskyckling (för övrigt min favoritkyckling för tillfället), fast då blir det å andra sidan inte fullt så billigt
Servera med en sallad eller broccoli. Ta fram en ugnsäker form, lägg i kyckling bitarna, skär kasslern i tärning bitar och lägg i formen, haka sedan tomaterna och paprikan i lika stora bitar och lägg i formen
Här är recept på små pajer/gratängermedkyckling, portabello, vitkål och morot. Till vår lilla picknickkorg som vi skulle avnjuta i Rosendals trägårdar gjorde jag goda pajer/gratänger
Blanda i den tärnade kycklingenoch ruccola, smaksätt med malen svartpeppar och örtsalt. Sallad är kanske inte det första man tänker på när man ska äta frukost men, när man ligger på låga kolhydrater så får man komma på andra lösningar för inte tråka ut sig med samma gamla mat ochmed en saftigt god sallad som denna så kan man inte annat än att bli glad
Det blev en kycklinggratängmed räkor och en kryddig gratängsås. Vispa ihop äggen med majonnäs, chilisås och kryddor, smaka av om gratängsåsen har lagom styrka och sälta
Hetta upp en panna med smör och fräs lök ochfänkål utan att det får färg ett par minuter. Brösten blev en smarrig kycklingwokmed kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt ochanchochili som jag sedan grillade i ugnen
Smaka av såsen med salt och vitpeppar. Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Ta i kycklingköttetoch låt det precis bli varmt och vänd ner spenaten precis innan servering
Lägg dem med skarven ner i en ugnsform. Lägg ut lårfiléerna på skärbräda och vik ut dem. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.