De små bakverken blir denna gång fyllda medgrapefrukt och vit choklad. Jag tänkte runda av det hela med ett gäng dubbla espresso, en gammal whiskey och citrussmakande macarons
Skala och skär bort allt det vita från grapefrukt och lime. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Panerad torsk med parmesanpotatismos och fänkålssallad medgrapefrukt. rivet skal från grapefrukten. Mitt bidrag var Saffranspasta med kryddig korv och svamp (se tidigare inlägg) och med det kammade jag hem en förstaplats och vann en ICA matkassen
I år ville jag testa något nytt, och i mitt huvud så tänkte jag att saften skulle bli lätt rosa av blodgrapen, men som synes så färgade den inte saften det minsta lilla någe Men god, det blev den
Servera gärna medgrapeklyftor, citronmeliss eller både och. Efter en lite tyngre varmrätt är det skönt att avsluta nyårsmiddagen med en lätt och fräsch dessert och jag kan då rekommendera denna
Jag hade lite äggvitor och gamla turkiskpeppar jag behövde bli av med och en halv grape. Vispa vitan och grapejuice till ett skum, tillsätt socker i små doser tills du kan vända bunken upp och ner
Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.