Mixa sedan till en slät puré och blanda i kokosolja, kanel och sirap. Koka sedan dadlarna (i det vattnet) tillsammans med äpplet som du skivat, skalat och urkärnat tills allt är mjukt
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
När vi övernattade en natt på Vox-hotell i Jönköping på vår road trip blev jag inspirerad vid frukostbuffén att koka min egna äppelmarmelad och rosta frön ochkokos att toppa yoghurtenmed
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
Här åt jag den som efterrätt tillsammans medkokosyoghurtoch torkade jordgubbar. Lägg kokosfettetoch honungen i det heta vattnet så att allt smälter samman
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Smörj formen och strö i kokosflingor, häll i smeten, fördela äppelklyftorna, strö över kokosblandningen, och droppa över oljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.