Köttet ska vara vitt, då är fiskengenomkokt. Tillagningpressadpotatis. Jag skulle ljuga om jag sa att detta är den godaste maträtt jag lagat men den fyller sitt behov om man vill hålla igen på kalorierna och få isig mycket proteiner
½ pressadcitron. Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Bland det mest omtyckta ikategorin husmanskost enligt många av er och jag instämmer (lite grann)
Blanda alla inredienseri en kastrull och värm på medelhög värme till önskad konsistens. gröt,. Servera med kanel och sötning eller dinafavoritbär och kokosmjölk eller mandelmjölk
Lägg ner fisken och låt den sjuda i såsen tills den är genomkokt. Har preciskommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Dillkött är en riktigklassiker som smakar fantastiskt gott. En av minafavoriträtter. Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord med kycklingfiléistället
Häll i vatten i en stor gryta/bunke/kärl eller dyl. Häll i så mycket socker som önskas. Blanda ut vinsyra och natriumbensoat med lite vatten och häll i grytan
Servera med såsen och koktpotatis eller potatispuré. En riktig gammal klassikeri det svenska husmansarkivet som är fantastiskt lätt att laga och dessutom förvinnande gott
Om man låter den tillagastillräckligt länge blir den underbart mör och fin, nötrullen. Koka upp vattnet tillsammans med vinbärsgelé, soya, fond och kryddor i en gryta
En finbit torskrygg serverat med koktpotatis, riven pepparrot och skirat smör. Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en litenförklaring och klagosång på sin plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.