Vegetarisk grönsaksgryta. Smaka av med salt och peppar. Blanda med keso i en skål. Mitt försök att föra in vegetariskt på menyn här hemma måste jag säga har gått förvånansvärt bra den senaste tiden
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 1 zucchini 1 aubergine 1 morot 2 paprikor (gärna olika färger) 200 g potatis 250 g champinjoner 1 förp krossade tomater (à 400 g) 1 msk tomatpuré 1 dl olivolja 2 dl vatten 2 tsk oregano 2 tsk salt 1 tsk nymalen svartpeppar Tillbehör bröd fetaost ev tzatziki Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Vi åt en rödbetssallad med spenat och halloumi till. Här har jag marinerat lammkotletter i en smakrik marinad, och sedan grillat dem i het stek/grillpanna innan de fick steka klart i ugnen
Tillsätt sedan oljan droppvis till en tjock kräm och smaka av med salt. lammkotletter. Servera dom ugnsbakade grönsakerna med kotletterna och vitlökskrämen
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Dock tyckte jag det skulle blivit ännu godare med kyckling i, haha, det liksom saknades. P denna grytan serveras med precis vad man vill - jag gjorde pasta (tagliatelle)
Servera lammkotletternamed lite ripplad balsamicosirap, salsan och bladspenaten. Även om lammet kan rinna iväg i inköpspris kan man servera det med lite billigare tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.