Då var det dags för lite trevlig helgmat igen (= mat som tar lite längre tid att laga, är lite mer avancerad och genererar lite mera disk än vardagsmaten)
Måste tipsa er om ett jättebra recept på jättegoda lövbiffrullader med en vitlöksfyllning och gräddsås som vi åt häromdagen och det var hur gott som helst
Grönsaksfylld piroger är värmande vintermat som inte behöver kosta skjortan. Här har vi använt kokt potatis som blivit över men prova gärna med blomkål, strimlad vitkål, morot eller andra rotfrukter
Nu är det som vanligt igen helgerna är över och det är en helt vanlig lördag. Idag blir det lövbiff som jag hade i frysen, det enda jag behövde köpa till den här rätten var lite grädde… resten fanns redan
Grönsaksfylld piroger är värmande vintermat som inte behöver kosta skjortan. Här har vi använt kokt potatis som blivit över men prova gärna med blomkål, strimlad vitkål, morot eller andra rotfrukter
Därför är det trevligt att prova olika varianter på pannkaka, det här receptet på grönsaksfyllda pannkakor hittade vi på Allt om Mat här kommer vår variant av receptet
Igår lagade vi lövbiffrullader fyllda med Cantadou-ost till middag, receptet kommer här. Man blir väldigt dagblind såhär efter jul och en massa ledighet
lövbiffrullader Ingredienser till lövbiffarna. Lövbiffar med färskost och örter. Här kommer ett recept på en riktigt god och mättande höstmiddag och det är vikta lövbiffar med en röra av färskost, vitlök och örter emellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.