Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut degen och lägg i en form som är 24 cm i diameter
1. Ställ in ugnen på 175°. 2. Mixa samman ingredienserna i matberedaren. 3. Bred sedan ut degen i pajformen. 4. Picka botten med en gaffel och förgrädda i ugnen i ca 10 min tills den fått lite färg
Pajdeg. Lägg mjöl, havregryn, smöret i bitar i skålen till matberedaren och mixa till en smulig massa. Tillsätt vattnet och kör tills det bildas en degboll
Jaha, då var jul- och nyårshelgen över. Och vi går förhoppningsvis mot ljusare tider. I år hade vi ett mellanår med väldigt lite julfirande, vi hade heller inte någon gran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.