I växthuset har jag skördat körsbärstomater en stor del av sommaren och plantorna formligen dignade av grönatomaterochtomater på väg att mogna helgen som gick
Skär av nedre delen på sparrisen och koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar. Ta upp den och torka av, lägg sedan upp på fyra tallrikar
Bryn smöret lätt och häll i purjo ochtomateroch fräs några minuter på medelvärme. Jag kunde äta det varje dag, det satte sina spår både på hälsan och på vikten…
Jag hade taggat den med #lchfmedfrukt, och det blev ifrågasatt. Söt god, rosa smoothie. Jag är ganska öppen med vad jag äter och det är ingen hemlighet att jag lagt till frukt, och att jag trivs med det just nu
Het chutney på grönatomater. i halvor och ta bort det gröna. Tomater i alla nyanser i år. Det var också en hel del som inte hann mogna innan första frosten kom härom natten (nu är det dock varmt igen) så plockade av dem och har hittat en hel del att använda dem till
Salsa på grönatomater med polenta – och chiachips – det ni. Så om du har en massa grönatomater över som inte hunnit mogna är detta recept ett hett tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.