Det blir äggfria grönaplättar med en himla massa grönkål idag. Det här receptet är ett bidrag till Månadens gröna, ett fantastisk initiativ av en grupp bloggare för att visa hur mycket gott man kan göra med grönt
Det här plättarna - signerade Yotam Ottolenghi, såklart - är helt sjukt goda. Hetta upp smör i en stekpanna och stek plättarna (ungefär 0,5 dl smet per plätt) på medelvärme i ungefär två minuter på varje sida tills de fått en gyllenbrun färg
Härliga gröna plättomeletter dekorerade med lax och ägghalvor med goda röror. Om du satsar på påskbuffé är dessa plättar perfekta att tillaga i ett plättjärn
Grönaplättar med mangold och keso. Vi gör även en annan barnfriande rätt, nämligen plättar, med vuxentouch i och med att de innehåller mangold och grön chili, ännu ett tillfälle att länsa grönsakslandet alltså
Igår till middag blev det kesoplättar med grädde och blåbär. Kesoplättar för 1 person125 gr Keso1 ägg1/2 tsk kardemumma1/2 tsk kanel1/2 msk fiberhuskMixa ihop detta till en jämn smet. Kesoplättar för 1 person
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.