En grön sådan med broccoli, basilika och vitlök. Bulgursallad med stekta grönsaker och fetaost. Inte ett uns karamellfärg i receptet, nej, bara massa sköna grönagrönsaker
Blanda ihop frukten och grönsakernamed pastan och toppa till sist med halloumi och persilja. Servera till grillat med en god kal sås till eller käka pastasalladen som den är
Okej, gröna ärtor äter väl var och varannan familj när det är dags att steka sina färdiga fiskpinnar till sitt färdiga pulvermos, men bönor och linser samt kikärtor ser vi allt sällan på svenssontallriken
Grovhacka ½ kruka persilja och tillsätt till grönsakerna. Fräs grönsaker och lök i 1 msk olivolja i en varm stekpanna. Häll av pastavattnet och blanda pastan medgrönsaksfräset, tomaterna och 75 gram sköljd ruccola
Ringla över en pepprik olivolja och drag några drag med svartpepparkvarnen, strö över lite basilika, och en fantastisk god förrätt är skapad - i all enkelhet
När pastan är klar och det är dags att servera så hettar du upp smöret medgrönsakerna, tar fram ett serveringsfat där du blandar upp smöret medgrönsakerna, pastan, basilika, tomaterna, spenaten, basilikan och vänd runt
En riktigt god och mättande grön smoothie som jag åt som mellanmål på förmiddagen idag. Jag genomför en 10-dagars detox med Rabarber Healthy Living och gröna smoothies gör verkligen jobbet. Börja med en lite mindre mängd vatten, ca 2 dl och anpassa konsistensen med mer vatten så att smoothien blir som du vill ha den
Mixa basilikablad och pinjenötter. Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.