För några dagar sedan så åt vi gräddstuvadbrysselkålmed korv. Servera med en god grillkorv. Som jag har skrivit tidigare så tycker jag mycket om kål i alla former och brysselkål är inget undantag
Igår hamnade halva huvudet på våra tallrikar, det stod nämligen gräddstuvad sommarkål med knake på matsedeln och det hade vi båda sett fram mot sen i söndags
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare
Blanda brysselkålenmed olivolja, salt och svartpeppar i en ugnsform. Skär brysselkålen i halvor. Ta ut brysselkålen, strö över bacon samt ringla över balsamvinägern
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.