Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Bra att ha den i en djup tallrik när du ska doppa ner bananerna. Dela bananerna i valfri storlek. Doppa bananerna i frityrsmeten och ner i oljan, fritera dem till gyllene bruna
Får du överblivna äggvitor. Jag brukar får det bl. a. när jag gjort egen majonäs. Eftersom att det inte går så bra att göra sockerfria maränger med äggvitorna så kom jag på att använda dem i pannkakor
Skiva bananerna i en smörad pajform. 5 mogna bananer100 gram smör1,5 dl socker1 dl vetemjöl1 dl havregryn3 msk ljus sirap. Lägg blandningpå bananerna och ställ in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. 5 mogna bananer
Mosa de mogna bananerna och blanda i havregryn och kakao. 2 mogna bananer. 2 mogna bananer. Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.