Bryn grytbitarna så de får färg och gör detsamma med löken, häll över i lergrytan (som legat i vatten i 30 min) och blanda ner kryddorna och den finhackade vitlöken och blanda väl
P. o. r. t. e. s. k. i. l. g. y. a. ♥. 0. S. v. 1. 2. F. b. u. -. 5. ,. 7. R. c. p. V. d. I. n. h. ö. m. f. ½. j. å. /. G. ä. B. 3. 4. T. K. 6. L. H. 8. (. ). 9. z. N. E. U. D. k P. k g. d l
Blötlägg lergrytan i 30 minuter. Skala och finhacka lökarna. Skölj och strimla purjolöken. Hetta upp en klick smör i en stor stekpanna och invänta fräsandet och därefter tystnaden
Gottgottigottgott. Vilken härlig fredag. Skön halvdag på jobbet för mig som jobbar på kontor och till middag hade jag glädjen att få sätta mig vid dukat bord
GottGottiGottGott. Känns som att lax är ett stående tema på min blogg men det är så gott, nyttigt och prisvärt så det blir lax mellan 1 - 2 ggr i veckan
Gottgottigottgott. Lammfärs har en härlig smak och ger enorma matmöjligheter. Vanligtvis är lammfärs fetare än nötfärs, vilket också gör att färsen oftast blir väldigt saftigt och smakrikt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.