• fräs champinjoner och lök tillsammans med vitlök och krydda med svartpeppar. Pajen var lite för varm för att skära i så den mest bara föll ihop, låt den stå till sig för att få den mer fast
olja och smör, till stekning. Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost
Tillsätt vatten och arbeta ihop degen till en boll. 1Fyll sedan formen med torkade ärtor eller vik ner folie så pajskalet ligger stilla. Grädda på 180 grader tills pajen blir gyllenbrun, i cirka 10-12 minuter
Midsommarafton på fredag och ännu en anledning till att äta gott. Något annat som är gott på buffébordet är en mozzarellasallad med marinerade kronärtskockshjärtan
Det blev faktiskt så gott att jag undrar om jag kan spara något till julafton. Jag fastnade för chokladmintfudge, som krävde minimal arbetsinstats men ändå verkad väldigt gott
Detta rödbetsfräs var helt fantastiskt gott. Vi käkade det smakrika rödbetsfräset i orientaliska tunnbröd, tillsammans med smulad fetaost och en kall yoghurtsås med vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.