Jag har aldrig varit på Saltå kvarn med jag har båda kokböckerna därifrån. Rullarna som vi gjorde kom från kapitlet "Sommar" och visst skulle dessa passa perfekt en varm sommarkväll på altanen
Går att göra allt gott som soppa, stuvningar och sallad med dem. Jag har testat att göra nässelsoppa och nässlor smakar ju nästan likadant som spenat så det var ju gott
Japp, det gör det och riktigt gott blir det. Isterbanden har sitt ursprung från Bäck Lantbruk i Småland, något mindre syrliga och med grovmalet innehåll
Räkspetten hade jag tänkt göra något kul med, men det blev inte så eftersom hungern sattes stop för det och de serverades neutrala vilket alltid är gott
Tillsammans med deras nya BBQ och Seaweed burgare så har de en ytterst stabil kombo som jag därför ville ta med mig till Almedalen som en av dagens rätter på menyn, helt enkelt för att visa världen att det inte måste vara så avancerat eller bajsnödigt för att vara riktigt jävla gott
Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port. 1/2 flaska rödvin. Alla tidigare tips från Tomas Lindh Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port
Smakrikt och gott vin med mycket mörka bär med kaffe, choklad och vanilj i eftersmaken. Den här rätten har jag skrivit om tidigare, men den är så god att jag gärna skriver om den igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.