och hur glad blir man inte när man kommer på att det faktiskt är nyttigt också. Tog ut det ur ugnen för en stund sedan och smakade på det precis, seriöst det var bland det godaste brödet jag ätit
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Långsamma kolhydrater - Bulgur (perfekt att äta till lunch då du bör fylla på med långsamma kolhydrater regelbundet, så att blodsockret håler sig på en jämn nivå
Rör sedan i äpple, yogurt och honung. Strö gärna över lite solroskärnor och linfrön på toppen. Grädda i 175 grader C längst ned i ugnen i ca 1 timme och 20 minuter. 4 nypa(or) havssalt
Njut med ett gottbröd. Jag brukar baka bröd själv men det är gott att köpa bröd ibland. 3 dl rivna morötter 1 grönsaksbuljong5 dl vatten 2 dl grädde 1 dl cremefraiche Timjan Salt och peppar 2 msk tomatpuré Koka ihop 20 minuter mixa ihop med stavmixer. 1 dl cremefraiche Timjan Salt och peppar
Tillsätt filmjölken (använder du vanlig jäst smular du ner den nu). Blanda physlium husk, linfrön och sesamfrön i en bunke och häll över det kokande vattnet
Blanda alla torra varor, klipp aprikoserna i småbitar och rör runt i mjölblandningen. Blanda filmjölk, mjölk och sirap och rör ner i mjölblandningen, rör om tills allt blandat sig ordentligt
Vill man äta ofta är det bäst att man väljer nyttigtochgott snacks. Knaprigt, salt ochgott. Jag älskar chips/ostbågar, popcorn, nötter och salta pinnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.