Salta och svartpeppra lätt. Mycket krämigt ochgott. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Låt de rinna avoch pressa potatisen strax före servering. Klyfta dom och koka i saltat vatten. Potatis. Slå upp ströbröd i bunke rör ned grädden och låt det svälla
Kan vara både avkok från kött och kyckling eller grönsaker. Jag är inte så förtjust i släta soppor, inte heller soppor som innehåller grädde så det här är min favorit
Doften av färsk rosmarin och bacon som smälte i ugnen var helt underbar. Han lade upp av maten inklusive körsbär men de blev liksom liggandes på tallriken
Ni bara måste prova det här receptet, supergottoch superenkelt att göra. Receptet kommer från bloggen Easy deliscious recipes och är skrivet av bloggaren Bee som är en passionerad hemmakock som älskar stora vågade smaker men vill hålla sin matlagning enkel ochlätt att tillaga, det tackar vi för
Enkelt, lagom pyssligt om man vill mecka lite och alla älskar resultatet. Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här
Manitoba cream kan lätt bytas ut mot vetemjöl. Och det genom att följa recept slaviskt. Jag har aldrig, och jag menar verkligen aldrig, hittat på och bakat ett eget bröd utan recept
I stekpannan slängdes en röra av lite av varje som hittades i kylen och så här slutade det hela. Finhacka löken och bryn den lite, häll i spenatbladen och slå därefter i äggröran
lite mjölk (för blötläggning av sillen). Skala och skiva den halvkokta potatisen, hacka löken, skär de sköljda sillfiléerna (cm-breda bitar), vispa ihop äggstanningen
Serverade sedan köttet uppskuret i skivor på de ugnsbakade potatis- och jordärtskockorna, den stekta svampen, skysåsen och så några inlagda gröna tomater för sötsyrans skull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.