GOTT NYTT 2010!
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • ½ dl mellangrädde
  • 1 dl riven västerbottenost
  • 1 dl matyoghurt
  • Laxrom
  • 100 g parmaskinka i tunna skivor
  • 150 g färskost
  • 1 dl torkad svamp
  • 1 ½ dl stekt svamp
  • ½ tärning svampbuljong
  • ½ dl riven parmesanost
  • Salt och peppar
  • 1 bit skalad färsk ingefära
  • 6 msk risvinsvinäger
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 tsk strösocker
  • Salt och peppar
  • 300 g jordärtskockor
  • 2 shalottenlökar
  • Smör
  • 2 dl torrt
  • 2 dl kycklingfond
  • 2 dl grädde
  • 2 dl mj
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl mousserande vitt vin
  • 1 ark smördeg
  • 1 ½ dl riven lagrad ost
  • ¼ finhackad chilifrukt
  • ½ flaska rödvin
  • 55 grader
  • 4 äggvitor till
  • 5 msk strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.