oj så gott det är när de är ny gjorda och varma. Bakade ett gäng med pizza bullar. Pizzabullar med tacoDeg25 gram jäst2,5 dl vatten0,5 tsk salt2 msk olja1 dl grahamsmjöl6 dl vetemjölFyllning400 gram nötfärs0,5 st gul lökTacokryddpåse + vatten1 msk oregano0,5 dl tomatpurré/ketchupuppvispat ägg2 dl riven ostGÖR SÅ HÄRBlanda ut jästen i fingervarmt vatten
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det är så enkelt och blir så otroligt gott. Låt gärna smeten stå och dra några timmar eller över natt så blir näringsämnena mer lättillgängliga, men om du har bråttom så funkar det att bara låta den stå och gotta till sig någon timme
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till. Tonfiskgratäng. En god och nyttig gratäng som smakar jättegott med en god sallad till
Den senaste tiden har vi helt snöat in på grötfrukost här hemma. Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.