Smakar så gott i dippsåser eller i marinader eller varför inte på en bit ost. Till köttet blev det som sagt var en pastasallad men även en god dippsås också den med krämen av soltorkade tomater, mumsigt värre
Sov gott. Jag är egentligen inget större fan av paj, men den här är riktigt god och ett gammalt Viktvöktar recept som jag sparat för att jag gillade det så mycket
Idag blir det pizza, och det av det lite rustikare slaget. Enda skillnaden jag gjorde mot de andra tortillabröden var att jag tog olivolja i stället för rapsolja och att jag använde ljust teffmjöl i stället för havremjöl
Jag är ingen storätare när det gäller bakverk, men en enkel muffins äter jag gärna och de är bra att ha i frysen när jag blir sugen på något gott till fikat
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. När det kommer till tillagningen av revbenen finns det många skolor
Förra tisdagen åt vi en matig omelett som vi tänkte dela med oss receptet av till er. I stekpannan slängdes en röra av lite av varje som hittades i kylen och så här slutade det hela
6 soltorkade tomater + 3 msk av oljan2 msk pesto2 schalottenlökar1 vitlöksklyfta1 dl olivoljasalt, pepparBryn filén hel runt om och stek den färdig i ugnen ca 25 min
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.