Våren är en av de mysigaste tiderna att vara ute i stugan på ön. Föremål och platser upplevels som på nytt samtidigt som annat blir ett kärt återseende
Hela världen är vacker och vit och jag njuter av varje steg jag tar utomhus. Som ett snällt Narnia och det enda jag egentligen önskar mig är en ledig dag till som jag bara kunde strosa i skogen i det vackra vita
Oj, har visst glömt att lägga ut det här receptet. Denna lilla goding gjorde jag för några veckor sedan på en lördagkväll när jag och sambon skulle lyxa till det lite
Oxfilé med Päron- och Gorgonzolafyllda CanneloniOxfilén1,5 kg oxfilésalt och pepparKlappa in saltet och pepparn i oxfilén. Päron- och Gorgonzolafyllda Canneloni250 g färska lasagneplattor140 g gorgonzola, tärnad, 8 päron, tärnade, 3 dl créme fraiche, salt och peppar, 5 dl matlagningsgräddeBlanda samman osten, pärontärningarna, creme fraichen med salt och peppar
God kväll. Hoppas lördagen varit fin och till belåtenhet så här långt. Här har det varit en trevlig lördag med lite shopping, ja tro det eller ej, jag är ju världens sämsta shoppare men i bland måste ju
Från början hade vi tänkt göra gorgonzolafyllda lövbiffar men så kom vi på att vi hade massa kantareller i frysen, så det blev en egen variant av receptet på Matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.