Gorgonzolafylld kycklingfilé med hasselbackspotatis och skysås 070131
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kycklingfiléer (ca 600 g)
  • gorgonzola
  • 1 tsk
  • salt
  • 1 krm
  • nymald svartpeppar
  • stora ark vårrulledeg (25 x 25 cm)
  • 2 dl
  • kycklingbuljong
  • 2 dl
  • portvin
  • 1 msk
  • maizena majsstärkelse
  • 2 msk
  • vatten
  • 1-2 tsk
  • kinesisk soja
  • ev lite salt
  • 1 kg
  • fast potatis
  • 1 msk
  • olja
  • 1 msk
  • smör
  • ströbröd
  • varma grönsaker eller sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.