Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
Så har det alltid varit, kanske för att jag och Mr C aldrig har varit några godisråttor utan mer kakmonster, det smittas väl av på barnen kan jag tänka
Igår på jobbet kom det ett bud med det största påskägg jag sett. Och det var fullt med godis. Jag är ju ingen godisråtta, men det här kunde jag inte låta bli
Söta och goda rutor med jordnötssmak och chokladtäcke. Det här är en riktig favorit hos en godisråtta som mig och känns också lite nyttigare än fabrikstillverkat godis
Ja, jag är en godisråtta. Big time. Så mycket så att jag blivit tvungen att helt sluta. Det är 2,5 år sedan nu jag åt min sista geléråtta och salta sill (beroendet är inte över, det vattnas i munnen bara jag tänker på smågodis)
Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
När jag var 15 år praoade jag och två klasskamrater på Delicato, kan ni tänka er. Det var innan jag funderade över kalorier, fett, protein och kolhydrater
Naturligt godis. Lovas 4-årskalas är i antågande, och även om hon har blivit lovad att få köpa ”vanligt godis” till det så vill jag göra ett försök att blanda upp sockergodiset med lite hälsosammare ”godis”
Efter idag, 2 dagar kvar på Fitnessfighten efter idag. TVÅ YNKA dagar. Bröd och mackor - min last27 dagar hittills med strikt kostupplägg och mycket och hård träning varje dag
Detta inlägg ska inte handla om en viss illervalp. Jag bloggar ganska sällan om söta saker. Jag är ingen godisråtta, väljer hellre salt än sött, hellre en förrätt än en efterrätt
Vilken dag. Vaknade upp, full av energi efter gårdagens vila, ingen hunger ingen trötthet. Gick upp, gjorde i ordning en egenvariant av Is-chai latte, tog lite bcaa och 30 minuter senare var jag på gymmet för ett benpass
Vissa dagar är det bara där, det där sötsuget som knappt går att stå emot. Ni vet säkert vad jag pratar om, de allra flesta får sötsug då och då, jag med
Så fort jag känner att jag slarvat med maten, ätit på oregelbundna tider eller ”unnat mig” lite väl mycket så kan min mage kännas helt uppsvälld och extra känslig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.