Godaste pizzan - sommarens matminne från Öland
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tarte flambée med varmrökt skinka, gruèreost, crème fraiche, rödlök och sparris, 2 pizzor
  • 2 dl ljummet vatten (37 grader)
  • 2 msk mjölk
  • 1/4 paket jäst
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk honung
  • 2 msk olivolja
  • 5 dl vetemjöl
  • 100 g gruèreost
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 50 g varmrökt skinka av god kvalitet, i tunna skivor (jag tar Väddöskinka)
  • 10 sparrisar 1 rödlök salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.