Idag blev det plock till middag och jag har äntligen funnit på det bästa, godaste och enklaste receptet på aioli och självklart ska ni få ta del av det
Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasig innan de puttrar vidare i en sås med smaker från tomat, bacon, vitt vin, lagerblad, kanel (
dilloreganotimjan (Jag hade färsk, funkar med torkad)paprikapulverLiiite lite curry1 vitlöksklyftasalt o pepparFör bästa resultat så börja med"grunden" på morgonen så smakerna få dra sig. Servera med vitlöksbröd o parmesan chipsParmesan chipsen gör du genom att riva ut olika högar ost på en plåt o in i ugnen på 200 grader i ca 10 min
Hittade en påse med färdiga tärningar av lax och torsk i frysdisken sist jag var på ICA, tänkte att det kunde vara perfekt att använda till en soppa – och det var det
Börja med att steka kycklingen i smör och krydda dem med oregano, svartpeppar och lite chliflakes. Vi åt vår kyckling tillsammans med ugnsrostad sötpotatis, marinerad fetaost och körsbärstomater
Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.