Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans med kanelstänger och nejlikor vilket gavdrinkenen hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
I juli förra året lyckades jag få till enav de godaste hollandaisesåser jag någonsin lagat. nu på Facebook vet redan att jag föll til föga för de frestande högarna av sparris som saluförs på Hötorget, och i lördags kom jag således hem med två rejäla knipen sparris
Låt de ta tid, det blir godast så. Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Soppan är glutenfri, och blir lätt laktosfri med laktosfri grädde. Smaka avmed salt, vitpeppar eller mer buljongpulver till god smak och värm soppan försiktigt
Smaka avigenmed ev salt och peppar Ev red medmaizena. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Dekorera gärna med några goda bär, det gör muffinsen ännu saftigare och hälsosam. Rödbetan har enavgiftande effekt på kroppenoch hjälper kroppen att bli avmed slagg
Riktigt god och uppfriskande, min favoritav de shakes jag brukar göra. mynta efter smak och tycke. Enligt blir detta recept för 4 port ca 175 kcal varav 18 g protein och 15 g kolhydrater. 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt). 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.