Även när vi gör andra pizzor så använder vi pizzasåsen och degen som grund. Sätt ugnen på 250 grader, tryck ut degen på ett bakplåtspapper (degen räcker till 2 stora pizzor) låt degen jäsa i 5 minuter till innan du förgräddar den i nedre delen av ugnen i ca 6 minuter. 2 stora pizzor
> Gör pizzorna på tunna tortillabröd. Den senaste tiden har vi börjat göra den på ett nytt sätt plus att jag kommit på de perfekta smakerna vilket gjort att jag vill påstå att detta är världens godaste hemgjorda pizza
En så fantastiskt god pizza. Denna måste ni bara pröva. Enkla, rena och fräscha smaker. gott, gott gott. Jag hittade receptet i en sådan där tidning från ICA
Tarte flambée med varmrökt skinka, gruèreost, crème fraiche, rödlök och sparris, 2 pizzor. Tarte flambée med varmrökt skinka, gruèreost, crème fraiche, rödlök och sparris, 2 pizzor
Värm ugnen till högsta värme, ca 275 på våran ugn i alla fall och tillaga pizzorna i ca 6 minute, på pappersklädd plåt, tills kanterna är i fin färg och knapriga
Pizzadeg på rulleCrémefrachie Riven ostLufttorkad skinkaFetaostValnötter Balsamico créme Rulla ut pizzabotten och bred på cremefraiche och lägg riven ost över
Den var verkligen supergod, godaste LCHF-pizzan vi har ätit. Ikväll blev det pizza, hade en fläskfilé i kylen som behövdes tillagas, så det blev fläskfilépizza med röd lök och champinjoner
Jag vill börja med att säga att jag inte är någon pizzaälskare, har aldrig varit så förtjust. Det kanske beror på att jag ALLTID fått ont i magen när jag ätit pizza tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.