Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Hoppas att fler blir inspirerade att laga veganska pajer, det är ju så gott. Vi blev själva nyfikna på de andra pajerna, den där tacopajen såg ju otroligt spännande ut
Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i pajformen. Låt vila i kylen ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader, nagga botten och grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter
God paj, gratäng eller kaka. kalla det vad du vill. Den i alla fall mycket god och saftig. ). Den här rätten föddes av att jag hade ganska mycket nötpulpan från två omgångar nötmjölkstillverkning
Att slänga bort mat är något som jag ogillar starkt. Matrester, grönsaker, frukter, torrvaror, va än det må vara, så känns det alltid fel att kasta mat i soporna
En av de godastepajer jag ätit är en ananaspaj, som min mamma bjudit på. Igår kom jag att tänka på den och blev så sugen på det goda pajskalet som smakar lite kola
Den är som godast då tycker jag. Kycklingpaj. Mums. )Så var det F R E D A G. Som jag gillart. ) Bästa dagen på hela veckan, eller så kanske torsdagen är bäst
Japp. Du läser rätt. God Jul säger jag till alla mina fina bloggläsare och bloggvänner. ). Idag är det Juldag enligt den Ortodoxa Kyrkan, så i vårt hemland Ryssland firar man Jul idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.