smaka av med salt. Verkligen en SUUPERGODsås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här godasåsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Pressa ur all vätska och blanda det med creme fraichen. Här ska ni få ett tips på en riktigt godkallsås som passar till det mesta, en gillad kycklingfilé, grillad lax eller grillad fläskfilé, ja till det mesta helt enkelt både gillat och inte
Kallsåsmed bostongurka, kapris och örter. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna godasås. Servera såsenkylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Här kommer receptet på en kallsås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt godsås till fisk, faktiskt
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.