Godahemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Om ni brukar köpa färdiga, frysta hamburgare som min familj, så vill jag påpeka att det inte är jämförbart med att göra egna på nötkött – som ger den goda smak man vill åt
Jag vill bara tipsa er om världens godaste gå-bort-present, som man enkelt gör själv – nämligen hemmagjord Baileys, som jag ärligt talat tycker blir mycket godare än den köpa varianten
Inbillar mig att det bidrog till att vaniljsåsen blev väldigt len och krämig. Och det är alltid lite kul att skryta om att man gjort vaniljsåsen från scratch och smaken blir en helt annan sak
1,2 kg mjölig potatis. 50g smör. 1,5 dl mjölk. salt, lökpulver1. Skala och dela potatisen till bitar. Koka i saltat vatten i cirka 10-12 minuter eller tills den mjuknat
Här kommer det. Receptet. Både maken och jag tyckte det blev supergott. Den la sig som bomull imagen. Smeten blev lite lös, så var försiktiga när ni flippar burgarna
En så fantastiskt god pizza. Denna måste ni bara pröva. Enkla, rena och fräscha smaker. gott, gott gott. Jag hittade receptet i en sådan där tidning från ICA
De har mer smak och blir godare i soppan än de mer fasta, inte riktigt mogna. Men när jag tog skål nummer två åt jag soppan helt ren och det var faktiskt mycket godare
Tvingade Micke att skala räkor, kokade ägg och vispade en god majonnäs. är inte helt fel. Köpte ciabatta som jag värmde i ugnen för att dom ska bli så där gott frasiga
Till det gjorde vi vaniljsås. Äkta vaniljsås, hemgjord Creme Anglaise½ vaniljstång2 dl mjölk2 dl grädde4 stora äggulor1 tsk maizena (valfritt)2 dl vispad grädde kan även tillsättasSkär vaniljstången på längden & skrapa ur fröna i en kastrull med mjölk. Häll över efter ca 10-15 minuter i en annan bunke & låt vaniljsåsen kallna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.