Efterrätter. Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Och om ni inte har kommit på någon efterrätt än kan jag verkligen rekommendera denna supergoda polkamousse på oreobotten, så enkelt att förbereda också
Vare sig man väljer att fira alla ♡-dag eller inte, kan man alltid unna sig en godefterrätt. Det här är en favoritefterrätt här hemma och den gör alltid succé, särskilt med färska bär till
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Inne hos min receptfavorit hittade jag för ett tag sedan ett recept på tobleroneparfait. Att jag inte provat det förrän nu är synd för himmel så gott det var
Det går alldeles utmärkt att äta en enkel medelhavsinspirerad omelett som fredagslunch och avsluta med en bit "Death by chocolate" med vispad grädde och alldeles färska inhemska jordgubbar
Jag hade fått i uppdrag att fixa efterrätt, he he he…passar mig som hand i handsken minsann. Förra helgen var jag hem till av mina bästa vänner för en tjejkväll
En god dessert måste inte vara invecklad att laga. Ibland får man fuska lite. Jag har köpt färdiga våfflor som jag serverar med vaniljglass och jordgubbar
Efterrätten skall vara ca 1-2 minuter i ugnen i 250 grader, eller tills marängen blir litet brun. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt strösockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.