Dessutom blir kycklingen väldigt saftig och god om man gör på det här sättet. Jag använder dessutom alltid kycklingkrydda (Kryddhuset) och lökpulver, det ger jättegod smak
Låt den svalna något. Sätt ugnen på 200 grader. Mal mandeln, smält matfettet och låt det svalna. Rör samman ägg och socker, blanda mandeln och potatismjöl, rör ner blandningen i smeten och tillsätt matfett
Den här supergoda kycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
En riktigt god potatisgratäng med kött är något av det bästa jag vet. Så enkelt, så gott. 2 dl riven ost, gärna någon starkare variant. 4 vitlöksklyftor 2 dl riven ost, gärna någon starkare variant
Men den är godast varm. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa en sockerkakform. Börja med att mosa bananerna och häll sedan i resten av ingredienserna till banan moset
I år var det Karin som stod för förrätten – en len och god avokadosoppa. Förrätt i en meny man inte vet något annat om än att den kommer att bli riklig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.