Skicka med e-post. Salta och peppra. Blanda ner smulad fetaost och servera på en gång. 3 dl gnocchi. Stek gnocchinoch chilin i smör på medelvärme i 6-7 minuter. Tillsätt vitlöken, rör runt och stek ytterligare 2 min. 3 dl gnocchi
170 g färsk spenat. 12 dl saltade cashewnötterStek lök, ingefära, chili och kryddor i smöret i en rymlig kastrull tills löken mjuknat utan att ta färg. 1Tillsätt ris, vatten och salt. Koka upp och sjud under lock 20 min. Rör om, lägg tomater ochspenat på riset och låt stå ytterligare ca 5 minuter med locket på. 1Tillsätt nötterna, vänd runt och servera
Gräddig pastasås med vitlök, svamp och persilja. Dessutom undviker vi under programmet processade köttlaternativ och mjölk- och gräddprodukter med tillsatser
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Rör ner allt i spenatenoch krydda med salt, peppar och muskot. Krydda eventuellt med kajenn. När all spenat är tinad och all vätska kokat bort, ta av från plattan
Koka upp rikligt med lätt saltat vatten i en rymlig kastrull och lägg i gnocchin. Vänd ned spenatochgnocchi, Vänd runt så röran kommer åt runt gnocchin, och låt allt bara bli genomvarmt
Servera direkt med nachos. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.