Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng medgnocchiitomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
Blanda ner gnocchinitomatsåsen och rör om. GNOCCHIMEDTOMATSÅS. gnocchi. Lägg upp rätten i en djuptallrik och toppa medfintriven västerbottensost (el parmesan)
Servera med en matsked riven parmesan. Skivachorizon, hacka lök och vitlök. Hetta upp en stor panna och stek i en matsked smör tills det mjuknat och fått lite färg
En av mina snabbrätter som vi ofta slänger ihop när vi är trötta, har tränat sent och vill ha lagad mat men – snabbt, snabbt som tusan, är gnocchimedmintomatsås
Gjorde en tomatsås och tillGnocchin och såsen hade jag hyvlad parmesanost och färsk basilika. Gnocchin blev som sagt riktigt god men de var väldigtkladdiga och därför jobbiga att arbeta med så får nog använda mig av lite mer mjöl nästa gång
Under tiden stek eller grilla korven och tillaga grönsakerna i en panna medlite olja. Tvätta och klyfta potatisar av fast sort, skölj i durkslag och torka av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.