Ett supergott, rejält, fiberrikt och lättbakat glutenfritt bröd. Teffmjöl är ett väldigt näringsrikt, naturligt glutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär
Precis som receptet på vitlöksgratinerade champinjoner kommer detta recept från tidningen Matkärlek. Jag är egentligen inte så förtjust i morotskaka, men den här får faktiskt tummen upp av mig
Salt & peppar. Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
Härlig tårta med fyllning av chokladmousse och hallon. Observera att receptet på tårtbottnen är för en liten form, gör receptet gånger 1,5 för en normalstor form på 24 cm
Godmorgon. Helgfrukostar är någonting jag lärt mig ta tillvara på efter så många år av jobb med ob. Jag har inte riktigt förstått att jag numer har alla helger lediga sålänge Jag inte bokar upp dom – så jag lyxar till dom varje gång iallafall
Hon hade gjort ett glutenfrittbananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Orginalinlägget Glutenfrittbananbröd hittar du på Hälsa som livsstil. Bananbröd är perfekt att göra om du råkar ha ett gäng bananer över som börjar bli övermogna och inte känner för att göra glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.