Glutenfritt "rågbröd "
Heidi Bakar
Heidi Bakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bröd
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk malen spiskummin
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl Sesamfrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 2,5 dl kokande vatten
  • 2 dl majsmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl rismjöl
  • 2 tsk Bikarbonat
  • 2 tsk salt
  • 25 g jäst
  • 0,5 rivet äpple
  • 1,5 dl filmjölk
  • 1 msk honung
  • 3 msk sirap, mörk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.