Självklart kan du fylla det här pajskalet med vad du vill, vilket innebär att du kan använda nästan vilka grönsaks-, kött-, fågel- ochostrester som helst i fyllningen
Ett tips om pajskalet spruckit - vilket det ganska ofta gör med just glutenfria pajdegar - är att snabbt "laga" det med lite ost som får smälta ned i sprickorna genast när det kommer ut ur ugnen
Fyll det sedan med skinka och riven ost. (använd lagrad ost för mycket smak eller använd tex. vitlöksdressing och krispig sallad, god både ljummen och kall
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ost med smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Skär skinkan i strimlor och lägg i pajskalet, toppa med riven ost. En helt vanlig grundpajdeg med ostoch skinka som fyllning – ja det blev gårdagens middag här hemma
Hacka skinkan ochosten i bitar och strö ut den i pajskalet. Jag hade två färdiga pajformer i frysen - perfekt att ta upp när man kommer hem från jobbet och sedan fylla med det man vill
Häll över ägg ochoströran. Strö riven ost över. Tryck ut degen i en stor pajform och nagga med gaffel. Strimla under tiden skinkan, paprikan och purjolöken
Börja med pajskalet. Det blev till slut en Ost- ochskinkpaj med röd paprika och pajdeg med keso. Detta är en mild paj som du kan krydda till ordentligt om du byter ut mild ost till lagrad eller kryddar med stark paprika istället för söt…ja ni förstår nog vad jag menar
Ett köpt pajskal. och häll det över ostenoch skinkan. Vispa ihop ägg och grädde. Snabbt och enkelt. 2 dl riven stark ost. Förgrädda pajskalet 10 min. 2 dl riven stark ost
Grovriv emmenthaler och parmesan och bred ut i pajskalet. D-vitamin är något vi behöver extra mycket av nu när vi hunnit in i september och solens lyskraft börjar blekna
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.